TeroLuostarinen

Brother Christmas jahti, kollektiivinen aivovamma?

Brother Christmas on auttanut n. 15000 suomalaista. 

Se ilmeisesti on ollut liikaa, ja toimittelijat päättivät että ei suomalaisen auttaminen käy päinsä, siinähän täytyy olla jotain hämärää. 

Aloitettiin kirjoittelu ja syyttely ja pistettiinkin tuo perkuleen hyväntekijä kuriin !  Saatiin avustustoimintaa pudotettua 90 % lyhyessä ajassa - jess meillä toimittelijoilla on voimaa ! Eipähän auttele enää meidän onnelassa ketään, ei täällä suomalainen apua tarvitse. 

Perhana sentään kun ei sieltä nyt löytynytkään vilppiä, rahathan on menneet ihan minne kuuluukin. Voi ketale täytyyhän se saada kuitenkin jollakin kuriin ettei vaan saa taas avustustoimintaa kuntoon...

No hei, sehän on toimintaa aloitellessaan tainnut jättää jonkun luvan anomatta tai anonut sen myöhässä, siitäpä löytyy iso rikos josta taas syyttää , paskat siitä että nekin rahat menneet oikeaan osoitteeseen. Näytetään sille ! Kyykkyyn ! Pauhataan vain tästä suuresta rikoksesta , olkaa veljet ja siskotoimittelijat hiljaa siitä että se onkin syytön ja laittanut rahat oikeaan paikkaan. 

Nyt mylly käyntiin, ja hei sehän on joku h..vetin persu -> pomminvarma rikollinen siis , isketään nyt täysillä voimia toimittelijaveljet ja siskulit

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

10Suosittele

10 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Seuraavaksi uutisoidaan jostain hänen vanhasta liikenne sakosta tai vastaavasta... Ja tietysti samalla mainitaan PerusS.

Käyttäjän TeroLuostarinen kuva
Tero Luostarinen

niin .

ja ei se ole edes ollut persu silloin kun aloitellut tuota hyväntekeväisyyttä.

on se kumma kun tässä maassa riittää virtaa tuollaiseen jahtiin.
nekin rahat mitä siihen tutkimiseen on mennyt olisi voinut antaa köyhille

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara

Olisi kiva kuulla häntä täällä arvostelleiden mielipiteitä...

Toimituksen poiminnat