TeroLuostarinen

Britit-Rasisteja?

Mitä ihmettä ? Maahan pyrkiviä ihmisiä aletaan valikoida ? Ei kai nää nyt suinkaa mittää persuja ole? https://yle.fi/uutiset/3-10433801?origin=rss

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen
Käyttäjän TeroLuostarinen kuva
Tero Luostarinen

Ajattelin vaan kun persuthan saarnaa maahantulijoista juuri tuota mitä Britit nyt aikovat tehdä

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Eihän Iso-Britannian tuleva politiikka eroa Suomen nykytilanteesta muuten kuin EU:n sisäiseen työvoiman liikkuvuuteen: nyt Iso-Britanniaan voi tulla hengaamaan toisesta EU-maasta ja katsoa löytyisikö töitä, tulevaisuudessa pitää olla työlupa hankittu etukäteen, aivan kuten nyt toimitaan Suomessa suhteessa EU- ja ETA-alueen ulkopuoliseen työvoimaan.

Seurauksena tästä on se, että työvoiman hinta tullee nousemaan Iso-Britanniassa, mikä tarkoittaa inflaatiota ja vasemmistolaisen ay-liikkeen aseman vahvistumista tai palautumista EU:ta edeltäneelle tasolle.

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen

Jokaisella maalla ja kansakunnalla tulee olla oikeus valikoida, keitä maahan tulee oleilemaan. Esim. 5 miljoonan kristityn Suomen ei tarvitse ottaa vastaan keitä hyväänsä pelkästään sen vuoksi, että mitä ne toiset ajattelevat meistä. Britit viis veisaavat muiden mielipiteistä ja se on oikein.

Käyttäjän TeroLuostarinen kuva
Tero Luostarinen

Jep. Selkeästi valikoivat siis jatkossa, ja alkavat ohjata omia köyhempiä/syrjääntyneitä halpa työmarkkinoille sen sijaan että ottaisivat halpatyövoimaa ulkoa.
Ja sosiaalihuollon varassa elelyyn puuttuvat, kun palkka on maassaolon ehtona

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Suomessa ei ole viittä miljoonaa kristittyä, ja jatkossa vuosi vuodelta yhä vähemmän. Eiköhän se kristinuskon outo lievä liittymä valtioonkin jossain vaiheessa lähivuosikymmeninä lakkaa. Eihän se mene käsittääkseni edes kristittyjen (aidosti uskovien) mukaan järjellisesti tai pyhän opuksensa mukaan...

Osin olen muutoin samaa mieltä.

Käyttäjän TeroLuostarinen kuva
Tero Luostarinen

Jep. Itsekin pohtinut kirkosta eroa

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen Vastaus kommenttiin #8

En ole kuulunut mihinkään kirkkokuntaan vuosikymmeniin vaikka en olekaan jumalankieltäjä. Piispat Mäkinen ja Askola saivat minut entistä kauemmaksi ev.lut. kirkosta. Joskus olen miettinyt ordotoksikirkkoon liittymistä, mutta sitten olen päätellyt, ettei minun ja Jumalani väliin ainakaan Jumala vaatine ketään välittäjää. Hän saanee minuun yhteyden vaikka metsässä tai järvellä, mikäli katsoo sen aiheelliseksi.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Jo sata vuotta sitten USA valikoi tulijat, vaatimus ole ettei uusi kansalainen saa käydä rasitteeksi USA:lle.

Toimituksen poiminnat